23 juni 2020

ComfortAce heeft een nieuwe website!

Met trots presenteert ComfortAce haar nieuwe website. Een centrale plek waar al ons bedtextiel op een overzichtelijke manier wordt getoond en waar u als dealer gemakkelijk en snel uw bestellingen kunt plaatsen. Onze producten zijn gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit met de scherpste prijzen. Service waar u van op aan kunt!

Wakker worden met een glimlach op het gezicht. De ogen nog dicht. Nog even niet denken aan de dag die voor u ligt. Geniet van het moment en hou dat zo lang mogelijk vast. Want de energie van een goede nachtrust, draagt u de hele dag met u mee. Met deze instelling hebben we de website van ComfortAce ontwikkeld, zodat u in alle rust het allerbeste bedtextiel kunt uitzoeken tegen de scherpste prijzen. Voor de ultieme ontspanning spannen wij ons al meer dan twintig jaar in.

Rise & smile!

Maar wie zijn wij? ComfortAce is pas tevreden als u dat bent. Goed beddengoed moet namelijk comfortabel zijn, lang meegaan en betaalbaar zijn. Doordat wij toegang hebben tot één van de meest productieve en ondernemende gebieden van Oost-China kunnen we vertrouwen op een uitstekende infrastructuur en de hoogopgeleide beroepsbevolking. Hiermee garanderen wij perfecte producten, goede service en een snelle levering. Benieuwd wat wij nog meer te bieden hebben? Neem op uw gemak een kijkje op onze vernieuwde website! Mocht u iets missen of een vraag hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen!