Keurmerken

De hoogwaardige materialen die ComfortAce gebruikt voor de hoogwaardige kussens en luxe dekbedden zijn voorzien van verschillende keurmerken. Zo garanderen we niet alleen de kwaliteit, maar ook de duurzaamheid van onze producten en bedrijfsvoering.

Oeko-tex Standard 100

Oeko-tex standard is een Duits keurmerk, waarmee textiel wordt getest en gecertificeerd. Het garandeert dat de gebruikte materialen geen schadelijke stoffen bevatten en dat ze zijn geproduceerd met oog voor de ecologische dimensie van duurzaamheid.

European Down and Feather Association

Wij gebruiken de hoogste kwaliteit veren en dons in onze producten. Dat wordt onderschreven wordt door de EDFA. Dankzij deze organisatie gebruiken wij alleen dons en veren die op juiste manier zijn geproduceerd. 

Global Organic Textile Standard

Dit keurmerk stelt eisen aan zowel de productie van de vezels als de verdere verwerking ervan in onder meer beddengoed. Het gaat daarbij niet alleen over ecologische criteria, maar ook om sociale omstandigheden. Aan de hand daarvan wordt de gehele productieketen onafhankelijk getoetst.

ISO 9001

Dit keurmerk staat voor de algehele kwaliteit van bedrijfsvoering en transparantie daarover. En daar zijn wij trots op! U kunt ervan uit gaan dat we doen wat we zeggen – en dat we kunnen zeggen én laten zien wat we doen. 

Bent u benieuwd naar onze werkwijze of wilt u meer weten over ons? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen!