Zachte omhelzing

Voor veel mensen is ‘t het fijnste moment van de dag: lekker onder de wol kruipen en de zorgen van alledag van zich af laten glijden. De dekbedden van ComfortAce zorgen voor een heerlijke nachtrust en een uitgerust gevoel. Nacht in, nacht uit.  
 

ComfortAce Dekbedden

Iedere mens is uniek. En iedereen heeft weer andere slaapbehoeften. Daarom heeft ComfortAce een breed assortiment dekbedden. Dat begint al bij de gebruikte materialen. Voor mensen die houden van een zachte omhelzing en optimale warmte-isolatie zijn de donzen dekbedden ideaal. ComfortAce biedt bovendien de keuze tussen ganzendons of eendendons. Voor hen die lichtheid willen combineren met hypoallergene eigenschappen is een synthetisch dekbed de juiste keuze. 
 

Dekbedden in alle soorten en maten

Enkele dekens, 4-seizoenendekbedden, dekbedden voor eenpersoonsbedden en king size bedden of zelfs maatwerk voor afwijkende afmetingen: ComfortAce kan ze allemaal maken en leveren. Dat doen we met de beste materialen die er zijn. Want naast de vulling is ook de kwaliteit van de tijk van doorslaggevend belang. Deze zijn optimaal ademend en heerlijk zacht. Zonder zorgen nog eventjes omdraaien en wegdromen wordt zo wel héél aantrekkelijk. 

ComfortAce, Rise & Smile!

Professioneel en betrouwbaar

ComfortAce producten worden geleverd met....

  • Momenteel zijn er geen items aanwezig.