Nieuws

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe producten van ComfortAce? Of wilt u meer informatie over actuele nieuwsberichten en interessante ontwikkelingen op het gebied van slapen? Volg de nieuwspagina van ComfortAce en mis nooit meer iets! 

Blijf op de hoogte!

Bekijk hier het laatste nieuws

  • ComfortAce heeft een nieuwe website!

    Met trots presenteert ComfortAce haar nieuwe website. Een centrale plek waar al ons bedtextiel op een overzichtelijke manier wordt getoond en waar u als dealer gemakkelijk en snel uw bestellingen kunt plaatsen. Onze producten zijn gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit met de scherpste prijzen. Service waar u van op aan kunt!

  • Hoe milieuvriendelijk zijn ComfortAce producten?

    Ons bedtextiel wordt onder meer gemaakt van natuurlijke producten als katoen, eenden- en ganzendons. Deze materialen hebben unieke eigenschappen wat betreft comfort en hygiene, maar staan ook onder druk. ComfortAce legt graag uit waarom we deze materialen gebruiken. Daarvoor moeten we ook antwoord geven op de vraag hoe milieuvriendelijk bedtextiel is.

  • Tips voor een warmer bed in de winter

    In de winter voelt uw bed altijd kouder aan. Problemen met slapen door de kou maakt opstaan de volgende ochtend er absoluut niet makkelijker op. Daarom geeft ComfortAce u een paar praktische tips om comfortabel en warm te kunnen slapen en vol energie weer op te kunnen staan.