Wie zijn wij?

Wij zijn ComfortAce, specialist in beddengoed. Meesters in comfort en ontspanning. Onze jarenlange ervaring zorgt voor hoogwaardige hoofdkussens en luxe dekbedden. Met onze bedrevenheid en kennis kunnen wij u altijd van het beste advies voorzien!

Wakker worden met een glimlach op het gezicht. De ogen nog dicht. Nog even niet denken aan de dag die voor ons ligt. Voor deze ultieme ontspanning spannen wij ons al ruim twintig jaar in. Beddengoed van topkwaliteit, gemaakt van de beste materialen. Dát is onze drive.

Rise & Smile!

De waarde van comfort is niet te overschatten. Daarom richt ComfortAce zich volledig op het ontwikkelen van zo comfortabel mogelijk beddengoed. Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat zijn. Daarin gaan wij heel ver, omdat wij willen dat een klant heel lang plezier heeft van zijn of haar aankoop. Al twintig jaar lang gaan wij voor 100% tevredenheid. Elke dag weer.

De energie van een goede nachtrust draag je de hele dag met je mee. Goed beddengoed draagt daaraan bij. Dat begrijpen wij als geen ander. Goed beddengoed moet comfortabel zijn, lang meegaan én betaalbaar zijn. 

Value

De juiste prijs-kwaliteitverhouding bereikt ComfortAce door haar producten te produceren van de allerbeste materialen in één van de meest productieve en ondernemende gebieden van Oost-China. Een uitstekende infrastructuur met bijbehorende transportfaciliteiten én een hoogopgeleide beroepsbevolking zorgen ervoor dat we perfecte producten, goede service en een snelle levering kunnen garanderen.

How it's made

Hoogwaardig beddengoed produceren kan alleen wanneer je de beschikking hebt over de beste materialen, een state-of-the-art productielocatie en personeel met kennis van zaken. Bij ComfortAce komen al deze elementen samen in onze fabriek in Oost-China. 

 

 

Het ultieme comfort

Uitgeruste mensen zijn gelukkiger. Maar uitrusten is niet voor iedereen hetzelfde. Daarom heeft het design- en sampleteam van ComfortAce een brede range aan state-of-the-art beddengoed ontworpen dat voor ieder type slaper en voor elk formaat bed bijdraagt aan een serene nachtrust. Heeft u bijzondere wensen? Ook dat kan ComfortAce u bieden. Ons designteam denkt graag met u mee.

Goede infrastructuur

In dit gebied profiteren we van een uitstekende infrastructuur met bijbehorende transportfaciliteiten en hoogopgeleide beroepsbevolking. Daardoor hebben onze producten niet alleen een zeer hoge kwaliteit, maar kunnen we ook snel en flexibel inspelen op vragen uit de markt. Bijvoorbeeld wanneer één van onze klanten behoefte heeft aan maatwerk of om een geheel nieuwe productrange te ontwikkelen.