Kussens en dekbedden op maat

Maatwerk van ComfortAce

Een goede nachtrust voor iedereen. ComfortAce heeft een ruim assortiment dekbedden en kussens in verschillende varianten, zodat u altijd een slaapartikel vindt dat past bij uw slaapwensen en -behoeften! En mocht dat tóch niet het geval zijn? Dan bieden we snel en flexibel maatwerk.

In het assortiment van ComfortAce vindt u de allerbeste slaapartikelen voor een goede nachtrust. Onze producten zijn voorzien van een premium vulling en een ergonomische vorm, zodat u geen last krijgt van uw hoofd, nek, schouders of rug. Bovendien zijn onze hoogwaardige kussens en luxe dekbedden verkrijgbaar in tal van varianten en materialen. Denk bijvoorbeeld aan witte eendendons en ganzendons, maar ook aan lichte synthetische producten. Enkele dekbedden, maar ook 4-seizoenendekbedden die gemakkelijk aan te passen zijn aan de temperatuur. Dankzij ons uitgebreide assortiment met de beste producten vindt u ongetwijfeld een slaapproduct dat past bij uw wensen! 
 

Slaapartikel op maat ontwerpen

Heeft u specifieke wensen en vindt u in ons assortiment nog niet wat u zoekt? Neem gerust contact met ons op en wij bekijken wat wij voor u kunnen betekenen! Bespreek uw wensen en wij ontwerpen een slaapartikel op maat voor u. Denk bijvoorbeeld aan een hoofdkussen met een speciale inkeping, een extra breed of extra lang dekbed of een dekbed met een andere vulling … het is in overleg allemaal mogelijk. 

Neem nu contact met ons op en bespreek de mogelijkheden voor maatwerk. Wij helpen u graag verder!